Nis

Nilüfer 22.Uluslararası Spor Şenlikleri  20 Nisan – 20 Mayıs 2024 tarihleri arasında düzenlenen spor şenliklerine katılan öğrencilerimiz kupa ve madalyalar aldılar.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okul bahçemizde yapılan törenle kutlandı.

Nis

Öğrencilerimiz Elif M. ve İpek K. Taekwondo alanında derece alarak madalya ile ödüllendirildiler.

Nis

15 Nisan 2024'te Ankara'da düzenlenen Modern Pentatlon Sıralama Yarışında öğrencilerimiz derece aldılar.

Mrt

Nilüfer Kaymakamımız Murat Süzen ve Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Altınok 21.03.2024 Perşembe günü okulumuzu ziyaret ederek bilgiler aldılar,  kendilerine ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ediyoruz.

Mrt

Nilüfer Belediyespor Hentbol Takımı ile 20.03.2024 Çarşamba günü okulumuz çok amaçlı salonda söyleşi düzenlendi. Nilüfer Belediyespor'a teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerinin ortaöğretim kurumlarına yerleşme süreçleri hakkında 19.03.2024 tarihinde okulumuz Psikolojik Danışmanı Nevra DACİ SULA ve Müdür Yardımcısı Ersan KAVUŞAN tarafından çok amaçlı salonda velilerimize bilgilendirme yapılmıştır.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için okul bahçemizde tören yapıldı. Yapılan törende Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Hakan V. konuşma yaptı.

Mrt

Öğrencimiz Melis T. E. Bulgaristan'da 16.03.2024'te katılmış olduğu Bulgaristan U13 Modern Pentatlon Ulusal Yarışı'nda birinci olarak madalya ile döndü. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

12.03.2024 Salı günü Yakup Çetinkaya tarafından tüm öğrencilerimize çok amaçlı salonda "verimli ders çalışma yolları" semineri verildi.

Mrt

12 Mart 2024 Salı okul bahçesinde 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü töreni yapıldı.

Mrt

Öğrencilerimiz  2-10 Mart tarihleri arasında Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde yapılan Bursa 21. Kitap Fuarı'na gittiler.

Mrt

8 Mart 2024 Cuma günü Değerler Eğitimi Kulübümüz "yetimler için çorba için" etkinliği yaptı. Geliri yetimlere dağıtılmak üzere çorba dağıtımı yapıldı.

Mrt

07.03.2024 tarihinde okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı. Öğrencilerimiz  ilk sirende masa yanında çök kapan tutun pozisyonu aldılar. Ardından çıkış planına göre okul boşaltıldı ve acil toplanma yerine geçildi.

Mrt

7-22 Ekim 2023 tarihleri arasında Avrupa Birliği Kod Haftası (EU CodeWeek) kapsamında Öğretmen Emel Ersoy rehberliğinde “3D Yüzüncü yıl Anahtarlık Tasarımı ve Baskı" çalışması yapmıştık. Yaptığımız çalışmalar mükemmellik sertifikası ile ödüllendirildi.