21.04.2024 Pazar saat 13.30'da okulumuzda genel veli toplantısı yapılacaktır.

Mrt

LGS kapsamında 2 Haziran 2024'te uygulanacak Merkezî Sınav'ın başvuruları, 18-29 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacak. Ücretsiz gerçekleştirilecek sınava katılım isteğe bağlı olup katılmak isteyen öğrenciler başvurularını e-Okul sistemi üzerinden yapabilecek. İlgili haber ve kılavuz için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Şbt

2023-2024 eğitim öğretim yılı 2.dönem veli görüşme gün ve saatlerine aşağıdaki görselden ulaşabilirsiniz.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığınca 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında il genelinde Dede Korkut Hikayeleri’den hareketle yeni bir hikaye yazma yarışması düzenlenmiştir. Yarışmanın şartları ekte sunulmuş olup tüm öğrencilerimiz yarışma şartlarına uygun eserleri ile Türkçe öğretmenlerimize başvuruda bulunabilecektir.

Ock

Millî Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf  Tekin tarafından başlatılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi", okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır. Projenin uygulama kılavuzu ve eylem planı eklenmiştir. Okulumuzda bu kapsamda çalışmalar yapılacaktır. Proje ile ilgili pano hazırlanmıştır.

Kas

Bursa Valiliğimizden yapılan açıklamaya göre ilimizde etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle; Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer, Kestel ve Gürsu ilçelerimizde 29 Kasım Çarşamba günü ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün süreyle ara verilmiştir.

Kas

Videoya aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Kas

26 Kasım 2023 Pazar saat 13.30-16.00 arası genel veli toplantısı yapılacaktır. Velilerimize duyurulur.

Kas

Okul zaman çizelgemiz değişti.

Aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Ekm

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ölçme ve Değerlendirme Merkezi tarafından sınav soru dağılım tablolaları eklenmiştir. Bağlantı için tıklayınız.

Ekm

Veli görüşme gün ve saatlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Eyl

07/09/2023 Perşembe günü saat 10:00'da okulumuz bahçesinde 5. sınıf öğrencilerimizin sınıflarının belirleneceği kura çekilişi olacaktır.

Ağu

İlköğretim ve ortaöğretim kurumları sınav giriş bilgisi bağlantısı için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.