Mrt

8 Mart 2024 Cuma günü Değerler Eğitimi Kulübümüz "yetimler için çorba için" etkinliği yaptı. Geliri yetimlere dağıtılmak üzere çorba dağıtımı yapıldı.

Mrt

07.03.2024 tarihinde okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı. Öğrencilerimiz  ilk sirende masa yanında çök kapan tutun pozisyonu aldılar. Ardından çıkış planına göre okul boşaltıldı ve acil toplanma yerine geçildi.

Mrt

7-22 Ekim 2023 tarihleri arasında Avrupa Birliği Kod Haftası (EU CodeWeek) kapsamında Öğretmen Emel Ersoy rehberliğinde “3D Yüzüncü yıl Anahtarlık Tasarımı ve Baskı" çalışması yapmıştık. Yaptığımız çalışmalar mükemmellik sertifikası ile ödüllendirildi.

Mrt

04.03.2024 Pazartesi günü Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ali Dolar rehberliğinde  Nilüfer Belediyesi'nin Yaşam Boyu Spor Kültürü kapsamında düzenlediği Uludağ gezisinde öğrencilerimiz eğlendiler.

Şbt

Emekli öğretmenimiz Ayşe Ç. için okuldaki son günü olan  23.02.2024 Cuma günü etkinlikler düzenlendi.

Şbt

Öğrencimiz Gül Cennet P. 2023-2024 eğitim öğretim yılı Okullararası Yıldız Kız  Kick Boks Point Fighting Türkiye 3.sü olmuştur.26.02.2024 tarihinde okul bahçesinde yapılan törende Okul Müdürümüz Saadettin Göl öğrencimizi tebrik etti. Başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Modern Pentatlon Bursa okullar arası yarışlarda Nilsu B. yıldızlar kategorisinde Bursa 1. Melis T. E. küçükler kategorisinde Bursa 1. oldular. Nilay G.  Taekwondo Okul Sporları'nda 36 kg minik kızlarda Bursa ikincisi olmuştur. Mehmet Alen Y. Taekwondo Okul Sporları'nda 40 kg küçük erkeklerde Bursa üçüncüsü olmuştur.

Şbt

13 Şubat 2024 Güvenli İnternet Günü için ilgili haftada Bilişim Teknolojileri ve Yazılım ve Dijital Sanatlar dersinde 5, 6 ve 7.sınıflarımızla  Güvenli İnternet Bilgi Yarışması etkinliği düzenlendi.

Şbt

5-9 Şubat 2024 haftasında 5-A sınıfı ile Türkçe dersinde  deyimler etkinliği yaptık. Öğrencilerimiz proje kapsamında yaptıkları projeleri paylaşarak sundular.

Şbt

09.02.2024 Cuma günü okul bahçemizde yapılan törende Okul Voleybol Turnuvası'nda madalya kazanan öğrencilerimiz tebrik edildi.

Şbt

"Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında Türkçe öğretmenlerimizin rehberliğinde dönem başında çalışmalar yaptık.

Şbt

06.02.2024 Salı günü okul bahçesinde gerçekleştirilen törende Müdür Yardımcımız Ersan Kavuşan konuşma yaptı. 6 Şubat 2023'te Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizi etkileyen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için saygı duruşunda bulunuldu.

Ock

19.01.2024 Cuma günü öğrencilerimiz karnelerini aldı.

Ock

15-19 Ocak 2024 dönem sonu etkinlikleri olarak okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Ock

İngilizce Öğretmenlerimizden Kübra Eroğlu tarafından yürütülen Green My Future ve Öğretmenimiz Embiye Hatipoğlu tarafınan yürütülen My Hometown eTwinning projelerimiz Avrupa kalite etiketi ile ödüllendirilmiştir.