Kas

10.11.2023 Cuma günü okulumuzda Gezi Kulübü tarafından İznik Gezisi düzenlendi.

Kas

Yapılan törende Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Ayşe Çukurbağ konuşma yaptı. Öğrencilerimiz şiirler okudular.6.sınıf öğrencilerimiz Müge Tek Özkan yönetiminde gösteri yaptılar. 8.sınıf öğrencilerimiz Ayşe Çukurbağ yönetiminde koro çalışmalarını sundular. 10 Kasım panosu hazırlandı.

Kas

Sağlık ve Temizlik Kulübü tarafından ilk en temiz sınıfımuz 5/A seçildi.

Kas

Okulumuzu yaptıran hayırsever işadamı  Ali Durmaz'ı ölüm yıl dönümünde  saygı ve rahmetle andık.

Kas

Okulumuz öğrencilerinden Nilsu Beşkardaşlar Nilüfer Belediyesi'nin ve Bursa Atletizm Federasyonu'nun düzenlediği Cumhuriyet Koşuları'nda önce Nilüfer birincisi, sonra Bursa birincisi olmuştur. Öğrencimizi başarılarından dolayı tebrik ediyor, Ankara'da yapılacak Türkiye Şampiyonası'nda başarılar diliyoruz.

Ekm

29 Ekim 2023 Pazar günü okul bahçemizde yapılan törende Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutladık.

Ekm

Cumhuriyetizin 100. yılı için özel panolarımız Öğretmenlerimiz Meral Akdoğan, Kadriye Aydın, Arzu Oruç tarafından hazırlandı. 7-C sınıfımızın velisi tarafından Cumhuriyet Bayramı için hazırlanan kurabiyeler öğrencilerimize dağıtıldı.

Ekm

26.10.2023 tarihinde Kurtuluş Mahallesi Muhtarımız Mehmet Saldız beyefendiye mahalle okul işbirliğine yapmış olduğu destek ve katkılardan dolayı okul idaremiz tarafından plaket sunuldu.

Ekm

25.10.2023 tarihinde Nilüfer Belediyesi Cumhuriyet Koşusu'nda küçük kızlarda Melis Tuğsem Erim, yıldız kızlarda Nilsu Beşkardeşler 1. olmuştur. Ayrıca küçük kızlarda takım halinde 2. yıldız kızlarda takım halinde 4. küçük erkeklerde takım halinde öğrencilerimiz 4. olmuştur.

Ekm

25.10.2023 Çarşamba günü okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı. Tatbikatta öğrencilerimiz çök kapan tutun tekniğini uyguladılar. Ardından dikkatli bir şekilde toplanma alanına gidildi.

Ekm

22.10.2023 Pazar günü Yalova'da yapılan Taekwondo Bölge Müsabakaları’nda öğrencilerimizden Betül Sena Çelik kendi alanına bölge ikincisi, Ada Mina Diner kendi alanında bölge ikicisi, Nilay Güler kendi grubunda bölge üçüncüsü, Ela Arslan kendi grubunda bölge üçüncüsü  olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ekm

7-22 Ekim 2023 tarihleri arasında Avrupa Birliği Kod Haftası (EU CodeWeek) kapsamında düzenlediğimiz “3D Yüzüncü yıl Anahtarlık Tasarımı” çalışmamızı tamamladık, sertifikamızı aldık.

Ekm

9-13 Ekim 2023 haftasında Nermin Yeşiloğlu rehberliğinde Fen Bilimleri dersinde 7-C ve 7-D sınıflarıyla hücre modeli yaptık.

Ekm

12.10.2023 Perşembe günü okulumuz 6-A sınıfı öğrencileri Öğretmenimiz Meral Akdoğan rehberliğinde "Bir sen de koy" projesi kapsamında sokak hayvanlarını besledi. Öğrencilerimiz 4 Ekim Hayvanları Koruma gününde de çalışmalar düzenlediler.

Ekm

29 Eylül 2023 Cuma günü özel eğitim sınıfıyla Mevlid Kandili temalı pano hazırladık.