Ock

15.01.2024 Pazartesi okulumuz çok amaçlı salonunda Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım sergisi düzenlendi.

Ock

Pençe-Kilit Harekat bölgesinde şehit olan askerlerimiz için bayrak töreni öncesinde okulumuzda  bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Ock

15 Ocak 2024 Pazartesi yapılan törende sportif faaliyetlerde Türkiye çapında ve il çapında derece alan öğrencilerimiz Okul Müdürümüz Saadettin Göl tarafından tebrik edildi ve madalyaları takıldı.

Ock

Okulumuzda aralık ayında düzenlenen voleybol şenliğinde şampiyon olan takımlara kupaları Okul Müdürümüz Saadettin Göl tarafından verildi.

Ara

21-22 Aralık 2023 tarihleri arasında yapılan okul sporları müsabakalarında öğrencilerimiz madalyalar aldılar. Taekwondo Bursa Şampiyonası'nda Kira Öztürk ve Elif Mutlu kendi kategorilerinde Bursa ikincisi oldular.  Kick Boks Bursa Şampiyonası'nda 65 kg yıldız kızlarda mücadele eden Gülcennet Postalcı Bursa ikincisi oldu ve  47 kg yıldız erkeklerde mücadele eden Kağan Işıltan Bursa üçüncüsü oldu.  Okul bahçesinde yapılan törenlerde Okul Müdürümüz Saadettin Göl öğrencilerimizi tebrik etti.

Ara

Okulumuzda 19.12.2023 Salı günü Nurfidan Çetin tarafından "ilkyardımda temel yaşam desteği" eğitimi verilmiştir.

Ara

7-8 Aralık 2023 tarihlerinde Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersinde Öğretmen Emel Ersoy rehberliğinde kod saati etkinliği yapıldı.

Ara

05.12.2023 Salı günü 6. sınıf öğrencilerimiz öğretmenler rehberliğinde Bursa Afet Eğitim Merkezi'ne gittiler.

Ara

04.12.2023 Pazartesi günü okul bahçesinde yapılan törende geçtiğimiz günlerde Yalova'da Minikler Taekwondo Müsabakaları'nda madalya alan öğrencilerimiz tebrik edildi.

Kas

5-A sınıfı öğrencileri 27.11.2023'te Fen Bilimleri dersinde Öğretmen Eliz Tavukçuoğlu rehberliğinde çiçeksiz bitkilerden kara yosunlarını incelediler.

Kas

Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu'nu tarafından düzenlenen Türkiye Şampiyonası'nda U15 ve U13 kategorisinde yarışan öğrencilerimizden  Nilsu Beşkardaşlar Türkiye üçüncüsü ve Melis Tuğsem Erim Türkiye dördüncüsü oldu. Öğrencilerimiz Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen yarışmalarda da madalya almışlardı. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

26.11.2023 Pazar günü Hilton Bursa Otel'de 24 Kasım Öğretmenler Günü için kahvaltı düzenlendi. Katılım gösteren öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım 2023 Cuma günü öğretmenler gününü etkinliklerle kutladık.

Kas

20 Kasım 2023 Dünya Çocuk Hakları Günü'nde 6.sınıf öğrencilerimiz öğretmenlerimizin rehberliğinde Nilüfer Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu etkinliğe katıldılar.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla Nilüfer Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret ettik. Okul Müdürümüz Saadettin Göl komutanımızın hediyesini takdim etti. Komutanımız çiçeğini de 10 Kasım Atatürk'ü Anma Koşusu Bursa birincisi öğrencimiz Nilsu Beşkardeşler'den aldı.